Vänner och omtänksamhet.

15 februari, 2016

En av fördelarna med att inte spela tennis längre är att man har tid att göra dom där sakerna man inte hade tid till innan. Som att träffa kompisar. En dag var min gamla landslagskollega Ellen Allgurin på besök i Halmstad. Förra gången hon var på besök somnade hon under bordet, så jag försökte vara lite bättre sällskap denna gången:

Ellen Halmstad

Ja, hon var vaken när jag mötte henne på tågstationen iaf…

*****

Alla hjärtans dag igår. Jag hade turen att bli uppvaktad. Jag var nämligen på gymmet och där fanns en skål med gelehjärtan så jag tog ett……. ;)

*****

Waldner valde tufft motstånd i sin sista match:

Walnder sista

Alltid lurigt att möta en Arvidsson, men J-O lyckades vinna.

 

*****

När jag har gäster får jag städa en timma för att kunna säga ”Ursäkta röran”….

*****

När det gäller stretching kan jag inte säga att jag varit någon förebild under min karriär. När någon frågade varför jag inte stretchade sa jag som det var:

-Det gjorde aldrig Björn Borg..

Men jag testade faktiskt att stretcha lite en dag mot ett träd efter en löptur:

trädet

Ja ni ser ju hur det gick..

*****

Det bästa med att läsa en bok är ju att man reser utan att röra sig:

Boken

 

Niclas, en av mina tenniskollegor som sitter i rullstol kommenterade:

-Ungefär som när jag reser…

Där pratar vi självdistans.

*****

På tal om egenskaper så är omtänksamhet är en fin sådan. På väg  hem en sen kväll sa jag till kompisarna att dom inte behövde köra mig hela vägen hem, det var ju en stor omväg för dom. Men en av dom svarade:

-Sofia, vi kör dig hellre lite längre en gång än ingen gång och ångrar det resten av livet….