Dude, where is my car…?

7 maj, 2015

Satte min i planet västerut. Kaptenen hade ett meddelande:

-Detta är SK 909 till Newark……Ska ni till Washington är ni på fel plan.

Dubbelkollade min biljett, yes jag var på rätt plan. Bra början.

Ni som landat på Newarks flygplats vet att det är tålamod som gäller och ska man hinna sitt plan behöver man minst 2 timmar connection. Jag hade 1h 20 min. När jag kommit igenom tullen och lämnade mitt baggage till nästa flight hade killen ett tips där:

-Ok, ditt plan går om 30 minuter från Terminal C…….YOU BETTER RUN!

Lydde order men tappade hoppet när jag såg kön till den nya säkerhetskontrollen. Mest killar framför så om jag använde charmen så kanske man kunde få gå före någon…? Eller mest troligt hamna längst bak….Men hade tur, det flöt på bra. Fick gå före allihopa tills jag kom till en kvinna:

-Mitt plan går om 10 minuter så du kan ställa dig bakom mig… =)

Men hann gjorde jag till slut ialla fall.

*****

Inte var man framme när man landade i Atlanta inte, utan då väntade en roadtrip. Vart är jag på väg…?vägen

 

På vägen ialla fall…

*****

Tennisen behöver vi inte nämna så mycket om mer än att jag var under beskjutning i första tävlingen. ALDRIG mött någon som slår hårdare. Men på den ljusa sidan drack jag gott kokosvatten ur en kokosnöt:

kokosnät

På den mindre ljusa sidan så välte den i sekvensen efter och välte ner min nygjorda havregrynsgröt så den åkte ner i golvet…..och det kinesiska porslinet gick i 1000 bitar…

*****

En annan höjdpunkt på resan var att jag var på sushidejt:

sushidejt

 

Ja ok, minus dejt då…

*****

Nä ingen lycka på banan så bäst att åka hem. SAS levererade wifi vilket gjorde resan lättare. Dock kollade mina medpassagerare lite konstigt på min när jag satt i min mobil och snackade. ” Vad gör hon….?”

Mitt i natten hemma men då finns det alltid någon som är vaken, nämligen min bror. Lite facetime dödade lite tid!

sas

 

Up in the air..

*****

Men ingen anledning till oro, jag har fått stöd från oväntat håll:

siliva

 

Kan ej avslöja mer, det stannar mellan mig och Silvia.

*****

Rutiner ger trygghet. Det vanliga gå upp och äta frukost, borsta tänderna, ta bilen till träningen och träna blev i tisdags istället: gå upp och äta frukost, borsta tänderna, ta bilen……ÄÄäää Dude where is my car…..?

Där jag hade parkerat dagen innan var nu en marknad full av blommor och grönsaker till försäljning och bilen borta. Missat en liten skylt hade jag och bilen hade blivit bortbogserad. Hej.

Den enda frågan jag har nu är att dom 1000 kr jag måste betala, ingår där grönsaker och blommor…?

7 Comments

 1. Jens skriver:

  Nice, Sofia, inte att bilen blev flyttad men bloggen i övrigt…

 2. JohanC skriver:

  Klant! ;) :P

  Ha det bra i övrigt och tack för en bra blogg. :)

 3. Jan-Åke skriver:

  Klart att grönsaker och blommor ingår. Använd din charm…;)

 4. Markus skriver:

  Kom igen nu Sofia, kämpa kämpa! Låt inte detta året bli som förra. Du har det i dig, bara att spela så kommer det. Jag tror på dig!!!

 5. Martin skriver:

  Hmm, kanske ett I-lands problem (med bilen såklart) men ändå ett problem.. :-I Kämpa på, det vänder… Gillar bloggen /M

 6. Lars skriver:

  Grattis Sofia, på namnsdag, i och för sig lite i efterhand, tänkt för 15:e maj…

 7. Embe skriver:

  Ber om ursäkt för om frågan låter provocerande men jag undrar ju och det kanske även andra gör. Har du lagt av, är skadad eller vad är det som gör att du inte spelar på flera månader mitt under högsäsong av bra turneringar? (ser att du avanmält även 1 juni och att du därmed har ett avbrott på minst 6 veckor)