Never give up…

22 mars, 2015

Brorsan smsade:

-Jag kommer och fixar din tv så fixar du mat….?

Tycker det var lite dålig inställning av en lillebror…….tycker smset skulle sett ut såhär:

-Jag kommer och fixar din tv OCH jag fixar även mat.

*****

” Hur f-n parkerar du brukar man få höra från pappa”. Själv nöjde jag mig med att hålla fram mobilen och visa bilden på hans egen parkering häromdagen.. Ja…..den spikade du pappa……typ:

Pappa parkering

 

Mamma tyckte det var en av hennes mans bättre……Pappa får träna, man ska ju inte ge upp:

ge inte upp

*****

På tal om parkeringar……när jag själv skrev upp för körkortet svarade jag nog fel på samtliga frågor när man skulle tyda skyltar…..Inte är det konstigt:parkeringskylt

Ok…

*****

Hade laddat för tennis i onsdags kväll när tränare Larsson skulle möta Thomas Enqvist i Kings of tennis…..men så visade inte Eurosport den matchen….typiskt. Nu kunde jag ju inte se om Magnus gjorde allt vi har tränat på….

*****

Saknade att inte vara på plats att spela en av mina favorittävlingar, Indian Wells…..fick bli träning istället. På torsdag blir det en resa ner till Frankrike för lite spel i en 50 000.

****

 

Till sist så var det ju det här med hur folk uppför sig. Tänkte på en liten grej som hände när jag var och handlade häromdagen:

När en handikappad person kommer in i en mataffär och ska handla så känner han sig redan obekväm. Han vet att folk kommer att kolla konstigt på honom eller tom peka och skratta för att han inte ser ut som alla andra. Han kommer känna sig lite i vägen för oss när vi springer och snabbt plockar varor eftersom hans armar och ben inte vill röra sig lika snabbt. När han sen kommer fram till kassan och ska betala kan det ta en hel minut att få upp pengarna ur plånboken och det kan ta ytterliggare en minut innan han får fram ett ”tack så mycket” till kassörskan när hon överlämnar växel tillbaka. Att lyckas handla själv när du är handikappad kan vara en rätt stor personlig seger, så det kan ju du som står i kön bakom tänka på innan du ställer dig och suckar…..kanske bättre du frågar om du kan hjälpa till att plocka ner hans varor i kassen….?

 

Kan ju vara bra att tänka på….

6 Comments

 1. Jens skriver:

  Hmm… var det din parkering Sofia..??

 2. JohanC skriver:

  Kör hårt i Frankrike!

 3. Markus E skriver:

  Hej, skolan är viktig men du har ju så mkt kvar att ge. Kom igen nu Sofia och kämpa dig tillbaka till WTA!!

  Lycka till!

 4. karlsvenssonnn skriver:

  Bra blogg! Kika gärna in http://www.racketsporter.se

 5. Janne skriver:

  Hej Sofia! Glad Påsk!

 6. Embe skriver:

  Ser på Twitter att du kritiserar domaren senast och att du tackat nej till Fed Cup-spel för att fokusera på att samla poäng och få högre ranking.
  Bra där! Även om din ödmjukhet är en fantastisk sida av dig så behövs lite egenfokus för att komma tillbaka till topp 100.
  Lycka till i USA!