Frågor och svar

8 januari, 2015

Då kommer era frågor med lite svar….

Vilket är ditt favoritgodis…..?

– Svenskt smågodis är bäst tycker jag. Sockerbitar och sega råttor åker alltid ner i påsen. Gällande choklad så är sportlunch och Toblerone godast.

Vilka är snällast på touren?

– Ska jag nämna några säger jag Arantxa Rus, Kristina Mladenovic, Jarkko Nieminen, Ana Ivanovic……duktiga tennisspelare och snälla människor….så när dom spelar tycker jag ni ska heja lite extra.

Skulle du kunna tänka dig spela mer dubbel…?

– Ja det skulle jag. Dubbel kommer aldrig bli min prioritering men jag tycker det är väldigt kul. Det svåra är att hitta en partner man passar med och som man kan spela flera tävlingar ihop med.

Vilken är din favoritfilm…? Vilken film genre gillar du bäst..?

– Har flera men bla ” Forest Gump”, en klassiker med bra budskap…….”Nyckeln till frihet”, grym film…….”Bodyguard”, ja man behöver väl bara säga Kevin Costner….

Får man bo lyxigt när man är tennisproffs…?

– Hotellen på ATP och WTA-tävlingar är alltid fina, sen hur lyxigt rum man får beror nog på vem du är .Dom bästa spelarna får alltid sviter. För mig är en skön säng och en god frukost viktigast.

Hur tänker du med planeringer i vår? Kommer du köra kortare eller längre turner?

– Kommer nog blanda lite. Åker iväg på fredag för att spela tre tävlingar i Florida sen har jag inte gjort klart min planering riktigt.

Om din ranking kommer ner till ca 150, kommer du gå direkt upp och spela WTA-tävlingar eller fortsätta spela ITF tävlingar..?

– Målet är ju såklart att spela WTA-tävlingar hela tiden men det viktiga är att man får matcher hela tiden. Ibland kan det vara bättre att tex spela huvudtävling i en stor challanger än att kvala  i en WTA.

Vad brukar du göra när du inte spelar tennis….? Har du någon hobby..?

– Jag gillar läsa, lyssna på musik, shoppa och lösa sudoku.

Vilken är din favoritfrukost…?

– Frukost är det bästa på hela dagen. I helgen gjorde jag en jag blev riktigt nöjd med,supergod och nyttig (förutom marmeladen kanske):

Pannkaksfrukost

Bananpannkaka. Mixa ett ägg och en halv banan och stek i kokosolja. Ät med lite turkisk yoghurt och björnbärsmarmelad. Annars gillar jag havregrynsgröt och kokade ägg samt en dubbel espresso.

Vad är viktigt i livet för dig…?

– Oj, stor fråga. Att nära och kära för vara friska och krya är såklart viktigast. Livet är kort och man ska inte ta det på för stort allvar. Det är inte alltid jag lyckas men jag försöker att vara positiv och glad varje dag….inbillar mig att livet blir roligare då.

Varför bloggar du…?

– Jag tycker det är rätt roligt att skriva och berätta om saker jag får vara med om på mitt eget lilla sätt. Det har ju också varit lite så att jag kanske inte berättat så mycket om mina resor när jag kommit hem utan på frågan hur mina fyra veckor i Australien var så kunde svaret bli:

-Jo nämen det var väl kul.

Så då har ju familjen haft bloggen att läsa som kompliment =)

Sen har ju under årets lopp förstått att det är fler än mamma som läser bloggen vilket är väldigt trevligt. Blivit stoppad lite överallt för att folk bara ville säga att dom gillar min blogg. Då blir jag glad.

9 Comments

 1. Per skriver:

  Vi är nog många som tycker mycket om att läsa din blogg. Jag tycker att det är extra trevligt att du kör en så personlig vinkling och bjuder så mycket på dig själv. Snälla, sluta inte! Kämpa på!

 2. Christian skriver:

  Håller helt med Per! Bra blogg med bra innehåll. Lycka till under 2015 Sofia!

 3. Anders skriver:

  Roligt och intressant att läsa dina svar! Smarrig frukost också. :) Lycka till på det nya året!

  Allt gott,
  Anders

 4. Jens skriver:

  Lycka till Sofia i Florida, USA..

 5. Anna skriver:

  Håller med alla ovanstående: en väldigt trevlig blogg från en väldigt trevlig tjej! Kör bara kör!!!