SM-final….

8 december, 2014

Var klar med mitt tennispass kl 16 en dag och gick in i omklädningsrummet för att byta om till löparkläder. Ut och drog 4 varv i skogen och sen såg jag framemot en go dusch. Den blev dock sådär. På den halvtimman hade någon nämligen snott min Wimbledonhandduk som jag hängt upp. Hade personen frågat om dom kunde få handduken så hade det nog inte varit några problem, jag har ju fler………men först efter duschen.

*****

Satt och kollade handbollsmatch mellan Drott och Sävehof med tre killar. Då gäller det ju att visa att man har koll på sport så jag försökte skryta om att jag faktiskt lärt mig offside-regeln i ishockey. När jag sen började prata om den hade dom följande att meddela:

-Du har inte fattat någon offside-regel……

(Hehe, bra försök. Nästa gång kanske jag får hålla mig till lite lättare ämnen typ vädret… )

*****

Rätt lugn person men när jag kör bil kan jag bli arg, är av den bestämda uppfattningen att om någon gör fel så ska dom får veta det =). Även lite när jag åker med som passagerare. Catrine Landström körde ner igår från Halmstad och jag fick åka med. Vid ett rödljus i Helsingborg förstod inte bilen framför att han fick köra vänster på grön signal utan körde inte….när det blev grönt nästa gång körde han fortfarande inte……

-Ursäkta sa jag till Catrine men jag måste…….och la mig på tutan…..Time is money liksom….

Blev riktig succe sen när bilen skulle åt samma håll och parkera på samma parkering som vi……

V-tecken på den…

*****

SM-final igår. Den gick tyvärr inte så bra för oss även om det blev vinst för mig i min singel:papapa foto

Foto: Pappa Arvidsson.

Kom upp på läktaren efter matchen. Mamma sa hon tyckte jag var duktig, du servade bra!

Pappa hade följande att säga: Har filmat lite, vi kan ju ta och gå igenom det sen hemma.

Pussade pappa på kinden och sa att det är bra….jag ringer dig….du ringer inte mig =)

” Menassåjagharjusagtattduskagörasåhär-genomgång”

******

Vi satte oss i en liten svår situation när vi förlorade både dubblarna men vi var ändå nära att komma ikapp. Vi blev inte etta i tennis men i lagsammanhållning är jag rätt säker på att vi är det:

laget 2014:

Ingen guldmiddag men väl en silver middag i Helsingborg på kvällen. Dessutom kom herrlaget förbi och vi firade deras serieseger och uppgång till elitserien. Gott gäng och vi kunde konstatera att livet var rätt bra ändå…

*****

Mormor sa en dag att hon såg en gammal tidningsartikel, där hade jag fått frågan om vem jag skulle vilja bjuda på pizza…?

Jag hade svarat mormor och hennes kompis Gullan.

-Ja och det har vi ju inte fått….

Nu ska man ju inte tro på allt man läser i tidningen men sånt där ska man ju hålla. Så ikväll blir det pizzadejt med mormor och Gullan.

*****

Man har ju fått vara med om en del här i livet men knappast lika mycket som denna killen ;) :Kolla här.

 

12 Comments

 1. Josefin skriver:

  Hej Sofia! Skulle inte du kunna ha en frågestunnd här på bloggen där vi dina trogna läsare kan få ställa lite frågor som du sedan kan besvara? Det vore kul tycker jag! :)

 2. Grannen skriver:

  Kände att jag va tvungen att skriva!!

  Min pappa: är det Sofia Arvidsson som bor här jämte?

  Jag: jo, en Arvidsson är det iaf, men om det är just den Sofia Arvidsson du menar vet jag inte. Vad är det för speciellt med henne?!

  Pappa: men det måste du la veta att det är hon, den där tennisspelaren.

  Jag: ”tänkte en stund” – jo men varje gång jag ser henne så har hon alltid tennis väskan med sig. Så då är det säkert hon. Senare på kvällen googlade jag och fick syn på dig. Min första tanke, gött jag är granne med en kändis:).
  Ringde pappa o sa att det är hon det är tennisproffset.
  Nu känns det bara pinsamt att jag inte visste vem du va.. Men, men nu har jag koll, haha!
  Rolig blogg, ha det bra!
  / din granne!

 3. Jens skriver:

  Hej Sofia;

  God Jul..