Zelmerlöw och Björkman foundation

21 november, 2014

Ni vet när man ska flyga en lite längre sträcka och råkar slumra till…..man vaknar sjukt nöjd…..asså nu måste vi väl typ var framme, går vi inför landning typ…? Så kollar man på skärmen:

lufthansa

 

Ridå….

*****

Stackars killen som hamnade jämte mig. Kan väl säga såhär….flygvärden sprang lite för fort genom gången och kanske att min armbåge som ledde till mig hand där jag hade mitt kaffe, hade hamnat lite för långt ut……Kaffet flög och ja,resten kan ni räkna ut……jag fick ingenting på mig men…. Vi kan väl säga såhär, jag och killen bytte inte email.

*****

 

Hann inte vara hemma länge innan jag åkte till Stockholm för att få äran att vara med:zelmerlöv

1,2 miljoner kronor går till skolorna nere i Sydafrika tack vare Jonas och Måns initiativ. Stort.

*****

Skulle sätta mig och äta lite lunch på Bromma flygplats idag. Det var fullt överallt så jag frågade en kvinna i rullstol om det var ok att jag delade bord med henne och hennes kille. Hon svarade att det inte var några problem men varnade för att hon eventuellt slabbar lite när hon äter.

-Ingen fara sa jag, det brukar jag också göra.

*****

Vad har Tommy Nilsson, Nanne Grönvall, Hanna Hedlund och jag gemensamt? Alla är grymma på att sjunga kanske ni tänker..(?) men nej det var inte det jag tänkte på…..Vi flög nämligen samma plan från Bromma till Halmstad idag. Jag och mamma tänkte ta en selfie med Tommy Nilsson…Men vi fegade ur denna gång……men kanske ”En dag”….

*****

Förstår ni någonting?

women dricving

 

Inte jag heller ;)

*****

” Om du bjuder en gång till på den där förbannande tavlan så skjuter jag huvudet av dig…”

Bara för att man är god för över en miljard så innebär det inte att man vet hur man ska uppföra sig på en välgörenhetsmiddag….

*****

Imorgon ska jag spela elitserien. Har inte slagit några slag på några veckor, så jag kanske kan kolla med domaren om jag kanske kan få lite handikapp…typ leda med 15-0 i varje servegem. Kanske kan det bli dubbel med Mari Andersson också. Förra gången så skällde hon ut domaren efter tre spelade bollar…..efter det vågade inte domaren döma ut fler bollar och jag vågade inte missa…..

*****

Vi avslutar med några förebilder i Boston Bruins. Man ska ta hand om sina fans.Kolla här.

4 Comments

  1. Janne skriver:

    Gott att du är tillbaka på tennisbanan igen.