Spiderman

2 oktober, 2014

Vaktmastare kom in i hallen och livet var inte bra. Han hade ingen tjej och jobbet han gjorde var trakigt. Har far vi liva upp lite tankte jag. Berattade om ordspraket ” jag var ledsen over att inte ha nagra skor tills jag sag en utan fotter..” For att han inte skulle tro att jag var helt snurrig forklarade jag vad det hela kunde ha med honom att gora. Det ar ju latt att fokusera pa det man inte har,istallet for det man har…..Du har ju mat pa bordet och du har ju ialla fall ett jobb……..det har inte alla. Han forstod och tyckte det lat vettigt..

*****

Sitter pa Frankfurts flygplat och klarade precis en svar niva pa sudokut.Kan kanna lite sahar:

 

Usb

Gar bra nu.

*****

Brorsan utmanade mig en dag i bordtennis. Han borde veta battre. Han pingis haller kanske inte varldsklass men det gor hans bortforklaringar:

-Jag har inte min traningssockar pa mig samt fel shorts…

*****

Tog en kvallspromenad en kvall. Skont att man inte var sjalv:

kvällspromenad

Spiderman ar ju ok sällskap.

*****

En av mina manliga kollegor messade mig och hade nagra fragor….bla: ”How is lovelife..?

Eftersom det precis varit valtider har hemma sa svarade jag lite likt en politiker: I love life…

Man liksom svarar pa fragan men anda inte…

*****

Kande igen av av dopingpoliserna i incheckingskon pa Kastrup. Han nickade och jag nickade. Dar kan man ju liksom inte ha en langre konversation, dom ar ju ute pa hemliga uppdrag och ska jaga fuskare….hade ju blivit lite sahar:

-Hej vad gör du här?

-Hemligt

-Ok, sa vart ska du flyga?

-Hemligt

-Hur länge ska du vara borta?

-Hemligt

hehe

*****

For att även fa in lite vettigt här i bloggen sa ska jag komma med ett tips som underlättar i trafiken. Detta är det internationella tecknet för ” Och vad f-n tror du att du gör nu…?”

 

Trafik

Bra att kunna.

*****

Pa träningen igar gick jag och tänkte pa nagot annat och började av nagon anledning att le. Da hörde man fran läktaren:

-Det är härligt att se dig le…

Trevlig att höra, men att vad jag tänkte pa väntar jag lite med =)

*****

Maste kila mot mitt anknytningsflyg nu. reser utan pass för första gangen,man behover inget inm vissa omraden. Dock har väl säkert dom tyska passkontrollanterna ngt att säga om saken. Jag far försöka charma dom……räknar inte med att komma med planet=)

 

9 Comments

 1. JB skriver:

  Okej Soffan – vem är den lycklige?

 2. Christian skriver:

  precis min tanke. Eller ska du bli minister?

 3. Jens skriver:

  Lycka till Sofia, därute i stora vida tennisvärlden…

 4. Otto Knast skriver:

  Bara det faktum att vaktmästaren över huvud taget kom in i hallen är ovanligt.
  – Va fan ska jag där? brukar han säga.
  Han fattades inte en tjej, utan en grej. Det är alltid hans ursäkt för att inte behöva utföra tråkiga arbeten.
  – Jag måste ju ha rätt verktyg, säger han dagligen.
  Därför blir inget gjort. Hål i skorna har han också.
  /Ο Κοκκινοκολος

 5. julia skriver:

  Åh vad kul att hitta en tennisblogg!! :-) Spelar själv med damlaget i min klubb