Lite perspektiv…

7 september, 2014

Innan jag skulle lämna New York skulle jag besöka min kompisar på Nike. Dom höll till i en väldigt stor anläggning. När jag kom dit såg jag att några killar höll på att träna brännboll. Det har jag ju spelat en del och tänkte nästa gå ner och fråga om man kunde vara med:

brännboll

 

Men verkade lite långt att springa mellan baserna…

*****

När jag skulle gå ut därifrån hade en av säkerhetsvakterna en fråga:

-Where do you come from…?

-Sweden….

-Oh cool….I love the swiss alps….

Han har nog vaktat lite många arenor i sina dar och hade inte riktigt koll på geografin…

*****

Flöt inte riktigt på med saker och ting kan man säga under min senaste resa till England. Men turen vände direkt när jag kom hem kände jag. In och handlade mat på ICA och vilken kändis träffade man inte på då? Jo min kompis Mia….Det var ju trevlig att träffa henne och jag hade sån tur……som vanligt hade jag överlastat min korg så jag knappt kunde bära den och Mia, som är en mer rutinerad storshoppare körde kundvagn. Så jag kunde helt enkelt lägga min korg i hennes vagn och få snålskjuts…..passade ju så bra eftersom vi båda hade samma mål……purjulöken.

*****

Kollade igenom lite gamla noteringar. Vet inte riktigt när och till vad jag skrev denna…..men lite passande nu är den allt:

Elevator

 

*****

Mitt plan till arlanda var försenat så jag fick springa som söööören för att hinna med anknytningen. När jag berättade det för en av mina kompisar kom det sympati(?):

-Men så mycket försenat kan det ju inte varit om du hann med ditt löpsteg… =)

*****

Idag är det väldigt populärt att ta bilder på sig själv och lägga ut eller skicka iväg för att få lite vad jag tror stavas bekräftelse. För att sätta lite perspektiv på det hela:

bathroom

 

Jodåsåatte…

*****

Om någon hittar en grön ipod med massa bra låtar på i området New York-London-Köpenhamn eller Halmstad så är det troligen min. Hittar den inte. Men när man inte hittar saker….då vet man vem man ska ringa…….nämligen mamma. Det inte hon hittar…..finns inte.

*****

Gick i min egna lilla värld på Madison Avenue. Tre stycken kom gående mot mig….varför har den ena gubben jacka på sig när det är såhär varmt hann jag tänka när dom passerade. Precis efter gick det upp för mig vem det var som gått förbi och då tog jag tillbaka min tanke. Man får faktiskt gå runt och se hur precis hursomhelst om man heter Rod och gjort låtar som denna.

 

 

9 Comments

 1. Jens skriver:

  Hej Sofia;
  Tror du danskan Wosniacki kan vinna grand slam tävlingen i New York i kväll..??

 2. Erik N skriver:

  Keep working sa gar det battre pa nasta Englandsresa! Det ar inte i medvind utan motvind som man marker vad man ar gjord av, du kommer tillbaka starkare och battre an nagonsin, det ar jag overtygad om! :)

  Sag pa ITF sidan att du tavlar i England och Frankrike senare i manaden, vad har du far planer efter det?

  Lycka till och keep strong!