Tillbaka…

5 augusti, 2014

Hehe man vet att man inte bloggat på länge när man fick chansa på lösenordet tre gånger innan man fick rätt…

*****

Har inte slutat blogga, tänkte bara samla ihop till en massa otroligt intressant händelser i min vardag först. Kan börja med något som ligger i tiden, mat och hälsa. Slängde ihop drink till min försökskanin Fredrik, även känd som min bror:

grön drink Fidde

 

Han blev vit i ansiktet och kollade på mig med en blick som sa att han parkeringstid hade gått ut och han var tvungen att gå nu…

*****

Som ni vet gick det inte så bra i Båstad, jag vann ett set mot spanjorskan men tydligen måste man vinna två för att gå vidare. Men inte så konstigt att jag inte vann, hann ju knappt träna innan….hade ju fullt upp med att lägga ut biljetter till mina gäster :

colin Farrel

 

*****

Att kunna göra ingenting och sen vila efteråt utan att bli rastlös är en liten konst. Under min semestervecka roade jag mig bla med att lyssna på lite sommarprat. Så jag skulle vilja påminna om en sak ifrån Fredrik Wikingssons prat.

”Det bästa ljudet som finns är enligt en gammal ensam människa när telefonen ringer hemma hos dom….”

Så slå nu en signal till mormor/morfar, farmor eller farfar…

*****

Och en annan sak att lägga på minnet är att oroa sig, det är som att gunga gungstol. Du får något att göra men det tar dig inte framåt…

*****

Jag är ju ingen strandliggare så under semestern passade jag även på att kolla lite affären. När jag provade ett par sandaler i skoaffären så höll tjejen med om att mina fötterna var allt i det vitaste slaget. Hon fortsatte med att berätta om att hon minsann hade en väninna som spelade massa tennis och att hon också hade väldigt vita fötter…

” Dom går ju liksom i sockar och skor hela tiden dom där tennisspelarna….”

-Ja, dom gör väl det sa jag….utan att avslöja att det var just den ”sjukdomen” som jag var drabbad av…

*****

Så det här med mat, här kommer en väldigt viktig upplysning från senaste forskningen:choklad sallad

Jajamen.

*****

Så körde man igång med träningen igen. Lite trögt gick det allt, var nästan så jag tänkte ställa ut mig själv:antikmässa

*****

Nu tänkte jag vända mig till alla getingar med ett litet tips:

-Det måste finnas lite lättare offer att attackera än mig när jag står och tränar och har ett tennisracket i handen. I tisdags fick två av er rätt ont i huvudet. .. (Just saying)

*****

Min nästa resa går till USA. Kännas passande att avsluta med deras låt. Flickan är blind så hon kan nog inte se hur rörda alla blir av hennes sång men hon förstår nog på jublet. Kolla här.

12 Comments

  1. JohanC skriver:

    Kul att ha dig tillbaka. :)

  2. Lars Karlsson skriver:

    Gött o höra från dig igen Sofia, var orolig för dig efter Båstad. Det var ju en sån där förlust som ”bet” på fel sätt. Du vet att du borde vunnit matchen för du var bättre,och då hade du nått minst semi.Lycka till m hösten (USA) nu o jobba hårt för du har så MYCKET kvar att visa tennisvärlden – DU har fortfarande inte PEAKAT – jag lovar.(om du bara vill som fan). mvh Lars K.