Bajamaja i Indien och borttappat baggage..

15 april, 2013

Häromdagen tänkte jag slå på stort så jag ringde pappa:

-Du jag tänkte laga middag till dig ikväll,indiskt.
Han blev så glad(typ):
-Åh nej,fy f-n…(Håll dig borta från köket)
Perfekt så jag började laga. Nu hade jag tyvärr ingen inspelning men efteråt sa han faktiskt något som skulle kunna liknas vid:
-Det var gott.
*****
Sverige var ju och spelade mot Ukraina i Davis Cup förra helgen. Frågade Robban Lindstedt hur det var där:
-En bajamaja in Indien hade varit bättre.
Nu låter det kanske inte som en positiv bild av Ukraina men vi som känner Robban vet att han har rätt höga krav så troligen innebar det att dom bara bodde på fyrstjärnigt hotell..
*****
Bodde över på Kastrup i lördags. Jag delade rum med Ellen. Bad henne att försöka hålla lite ordning på sina saker och inte strö dom överallt som hon brukar…….(nu när hon skulle bo med en sån ordningsam person. )
Vi var trötta och tänkte gå och lägga oss vid 22-tiden men så visades det en film med Bradley Cooper. En bra anledning att stanna uppe lite till.
-Fasen va gött, sa Ellen. Dom har ju svensk text…
-Japp det brukar dom ju ha på svensk TV4 sa jag…
*****
När klockan ringde:
04.45
Så hade man redan varit på gymmet och sprungit 4 km…….typ.
*****
Tror det var lite väl tidigt även för incheckningsgubben. Jag bad om gångplats på båda flygningarna och checkade in en väska till Miami.
-Jajamen, det är fixat sa han.
Jag fick två fönsterplatser och väskan skickades till Frankfurt. Det var ju bra om man skulle stanna i Frankfurt men inte så bra om Frankfurt inte var slutdestinationen. Väljer ändå se det hela positivt, nu fick man ju uppleva den där känslan att ha ett snyggt och städat hotellrum….Inga saker att strö omkring.
*****
Första morgonen i Delray Beach. Var uppe redan 05.30 och tog mig en liten walkabout. Som tur var fanns där iallafall en snubbe ute i mörkret jag kunde fråga vart man kan dricka kaffe:
staty
Starbucks is THAT way.
*****
Baggagekillen som tog emot anmälningarna på flygplatsen igår sa:
-Vi hoppas vi hittar din väska snart men sålänge kan du köpa vad du behöver. Spara kvittona så får du tillbaka pengar av oss.
 Jäklar vad soft. Såg att Balenciaga precis fått in några nya snygga handväskor. Nu menar han kanske bara att man ska köpa nödvändigheter men visst måste jag har någonstans att samla tennisbollarna…?
*****
Dags att kila bort och testa Centercourten..

9 Comments

 1. Anna Andersson skriver:

  Hihi… Fnissa som sjutton när jag läste denna bloggen. Alltid stjärnklass Sofia!

 2. Jens skriver:

  Lycka till i USA och FedCup!

 3. David skriver:

  Robban verkar vara din absoluta motpol. Grymt dryg och självgod alltså. Och det är är inte något som jag bara baserar på vad jag läst då barns vänner till mig variit hans bollkalle och blivit mkt besvikna… Usch för honom,. heja dig!

 4. Stefan Gladysz skriver:

  Kul att du är igång igen med skrivandet!
  Lycka till i Fed cup!